2015. június 6., szombat

Budapest Coffee Tour gyerekkel - Madal Cafe

Szülinapomra egy kis spirituális feltöltődés a Madal Cafe-ban. :D
A Madalban krisna zene fogadott minket. A kávézóban fotók egy futó férfiról, váltófutás fáklya, szobor, szitár és asztalokra rögzített idézetek. Ezek mind Madalhoz kötődnek.

A pultban Roland és Gergő szorgoskodtak. Öt perc alatt lejött, hogy ezek a srácok mindent tudnak a kávéról, láthatóan imádják amit csinálnak.

A Beyond Within a Madal saját pörkölésű kávéja. A kenyai kávé csúcsminőségű! A nagyon világosnál icipicit sötétebbre pörkölt, élvezet volt szürcsölni!


A kicsit citrusos savasságú filterkávénk a londoni Work Shop-ból V60-al készült. A Madalban egyébként kevesen kérnek filter kávét. Azért ezt nem bánják a fiúk amikor csúcsforgalom van!

Sütizhettünk cukor, glutén és bocitejmentesen. Hurrá! A sütiket Repka Ágnes készíti.

Nagyon jó a kávézó aurája! Na de ki a tulaj? És honnan jön ez a Madal rajongás?

Az erdélyi születésű tulaj Gunagriha (Fülöp Sándor), eredeti végzettségét tekintve fogorvos. Madal (Sri Chinmoy) volt a spirituális tanítója. Hatására ő is elkezdett futni, egészségesen táplálkozni, sokat meditálni és boldogabban élni.  Milyen szerencse, hogy a kávé még belefér ebbe az egészséges szemléletmódba! :D

Gunagriha első, A harmadik kívánság című önéletrajzi könyvét még a Madalban megvásároltam. Izgalmas történeteket tudtam meg belőle és értékes gondolatokkal lettem gazdagabb. Mindenkinek ajánlom!

Espresso: 420-
Filter: 790-

Madal Cafe
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése